BBB

[img w="320" h="213" align="left"]wp-content/uploads/2012/01/bbb.jpg[/img]

BBB staat voor Billen,Buik en Benen…

Dit zijn de zones die bij vrouwen van belang zijn. De vetvoorraden van een vrouw worden precies in deze gebieden opgeslagen. Een gerichte BBB training zal ervoor zorgen dat de spieren in de billen, buik en benen strakker zullen uitzien, waardoor u zich ook beter gaat voelen en meer zelfvertrouwen zal krijgen. Het accent is dus op de BBB gebieden (Buik, Benen en Billen) maar andere lichaamsdelen worden ook stiekem meegetraind. Dus er worden meerdere vliegen in 1 klap geslagen. De les wordt in groepsverband gegeven maar vergis u niet, u kan in uw eigen tempo meedoen. In een BBB les zult u dus vet verliezen en werken aan een strakker figuur, maar ook uw conditie zal verbeteren door de beweging op stimulerende muziek. Plezier in de les staat natuurlijk voorop, op deze manier heeft u niet door dat u met een goede inspanning bezig bent.

Sluiting vanaf 15 december ‼️

Beste leden,

Vanavond met persconferentie is aangekondigd dat we vanaf 15 december moeten sluiten t/m 19 januari.

We vinden het heel erg dat jullie niet kunnen sporten. Hopelijk valt het allemaal mee en zijn we snel deze donkere tijden voorbij.

We zijn dankbaar dat jullie ons hebben gesteund. 🙏

We wensen een ieder fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling toe en hopen jullie in januari weer te mogen verwelkomen.

Stay positive 👊