Insane Workout

 

Wilt u een krankzinnig resultaat in slechts 60 dagen tijd? Die krijgt u echt niet door naar Insane Workout te kijken, u moet Insane Workout doen!

Het wordt tijd dat u de Insane Workout uitdaging aanneemt. Het is tijd om te stoppen met alleen maar dromen van een strak en getraind lichaam, het is tijd om er echt wat aan te gaan doen. Insane Workout is een echte uitdaging, waarschijnlijk de zwaarste workout die ooit werd uitgebracht.

Er is een methode achter deze  uitdaging, namelijk Shaun T.’s max interval training. Traditionele intervaltrainingen bestaan uit langere periodes van gemiddelde inspanning, met daarin korte periodes van zware inspanning. Maar Shaun heeft dat in Insane Workout precies omgekeerd. Met de max interval training van Shaun doet u langere periodes van zware inspanning met dan een korte stop, net lang genoeg om op adem te komen. Deze revolutionaire trainingsmethode zorgt voor een verbranding van 1000 calorieën per workout voor geweldige resultaten. Met de max interval training kunt u kilo’s verliezen in slechts 60 dagen.