Pre-Workouts

Pre-workout supplementen zijn letterlijk vertaald supplementen om in te nemen voorafgaande aan een training (‘pre’ betekent ‘voor’). De meeste pre-workout supplementen bestaan uit een combinatie van snelle koolhydraten (suikers), aminozuren, creatine, stikstof, cafeïne en andere energie boostende ingrediënten.
Wil je extra uit je training halen dan kan je ervoor kiezen om een pre-workout supplement te nemen. Binnen enkele minuten na inname krijgt je lichaam nieuwe energie, kracht en focus. Tijdens het trainenkan dit zeker een verschil maken en resulteren in een zwaardere training, meer gewicht, sets en herhalingen.
Pre-workout supplementen zijn er in de vorm van poeders (shakes) en capsules.

Wanneer te gebruiken?

Er zijn een aantal zaken van belang als je van plan bent om een pre-workout aan te schaffen. Je moet eerst je doel bepalen. Is het het je doel om spiermassa op te bouwen, dan kan een pre-workout uitkomst bieden. Als je juist wil afvallen, dan zijn pre-workouts niet geschikt, omdat er veel snelle suikers in zitten. Je wilt juist afvallen niet teveel koolhydraten tot je nemen. Als je wil afvallen raden wij pure cafeïne pillen aan voor een optimaal resultaat van je training.
Pre-workouts bestaan er in verschillende vormen, poedervorm en in capsules. Het grote voordel van capsules is dat er geen toegevoegde suikers in zitten, omdat de smaak er niet toe doet, je slikt het immers door.

Daarnaast is het tijdstip waarop je traint enorm van belang. Als je vlak na het eten gaat trainen is het niet echt nodig om nog een voedingssupplement te nemen. Hier zit voldoende energie in en de opname van een pre-workout is niet optimaal omdat het in combinatie met je maaltijd gaat. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of je allergisch bent voor 1 van de stoffen die in een pre-workout zitten.

Voordelen van een Pre-workouts:

– ook goed trainen als je geen energie hebt
– uithoudingsvermogen wordt groter (tijdelijk)
– meer spierkracht
– grotere spieren tijdens het trainen (meer pomp)
– betere resultaten
– je kan je training langer volhouden

WE ZIJN OPEN!Vanaf 15 oktober mogen we blijven sporten

Beste sporters,

Zoals velen gisteren hebben meegekregen zijn er nieuwe maatregelen genomen omtrent Corona virus.

We mogen gelukkig open blijven en sporten. Hier zijn we erg blij mee.
Wel moeten we aantal aanpassingen doen.

Zo zullen er vanaf 15 oktober de kleedkamers niet meer gebruikt kunnen worden. Als gevolg hiervan kan er dus niet gedoucht worden en kan er geen gebruik gemaakt worden van de sauna.

Groepslessen, vechtsporten en fitness gaat door maar wel met inachtneming van 1,5 meter.

Kickboks techniek lessen zullen gegeven worden als bokszak techniek trainingen.
Bokszaktrainingen van dinsdag en donderdag zal gegeven worden als bokszak conditie trainingen.

Karate lessen zullen gegeven worden in de vorm als bokszak techniek training, Kata en Kihon lessen.

Kickboks en karate jeugdlessen gaan wel op zelfde manier door.

Reservering voor sporten blijft zoals het was door gaan. Mocht je geen account hebben om te reserveren via Virtuagym app dan kun je deze aanvragen via: admin@flexhealthclub.nl

Bij binnenkomst dien je zoals voorheen je handen te desinfecteren. Dit kan je doen bij 1 van de automatische desinfectie zuilen.
Vergeet niet een flesje desinfectie mee te nemen. Hiermee kun je je toestel voor en na gebruik schoonmaken.

Mochten en vragen zijn dan horen we het graag.

Laten we lekker genieten van onze sportmogelijkheden en elkaar de ruimte geven.