Senioren Fitness

Wat is Senioren Fitness?

Flex Health Club houdt zich bezig met tal van bewegings- en ontspanningsactiviteiten voor senioren. Deze doelgroep wil graag zo lang mogelijk fit en in beweging blijven, mogelijkheden genoeg bij Flex Health Club.

Wat is het doel?

Wat zijn uw wensen, behoeften en mogelijkheden? Beweging en afwisseling tussen in- en ontspanning betekent langer fit blijven. Onze activiteiten zijn erop gericht om ouderen d.m.v. bewegen te helpen bij het handhaven van een zo zelfstandig mogelijke leefwijze en het voorkomen van fysieke ouderdomsklachten.

Hoe?

Flex Health Club voorziet in een afwisselend programma voor actieve ouderen. Zowel individueel als groepsgericht wordt aan uw gehele conditie gewerkt. Ook senioren met lichamelijke klachten kunnen zo prima werken aan hun fitheid.

Sluiting vanaf 15 december ‼️

Beste leden,

Vanavond met persconferentie is aangekondigd dat we vanaf 15 december moeten sluiten t/m 19 januari.

We vinden het heel erg dat jullie niet kunnen sporten. Hopelijk valt het allemaal mee en zijn we snel deze donkere tijden voorbij.

We zijn dankbaar dat jullie ons hebben gesteund. 🙏

We wensen een ieder fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling toe en hopen jullie in januari weer te mogen verwelkomen.

Stay positive 👊