Vita Plus

De Vita plus training is uitermate geschikt voor mensen die graag hun gewrichten en spieren willen soepel houden en hun houding en evenwicht willen verbeteren. Hier  trainen wij  alle spiergroepen op een lichte intensiteit in alle richtingen en vlakken met het eigen lichaamsgewicht. Alle bewegingen uit het dagelijks leven komen in de oefeningen weer terug. Jij wordt hierdoor beweeglijker en soepeler! Je voelt je energieker en  je mobiliteit op je gewrichten worden vergroot. Ook de conditie ( long uithoudingvermogen) wordt hier in lichte mate meegetraind.

Ieder leeftijd kan hier aan meedoen! Een aanrader voor senioren een mensen met lichte bewegingsbeperkingen.  Jij werkt binnen jouw eigen fysieke mogelijkheden en grenzen en wordt stapsgewijs beter in je bewegingspatroon!

Doe mee en ervaar het zelf.

Sluiting vanaf 15 december ‼️

Beste leden,

Vanavond met persconferentie is aangekondigd dat we vanaf 15 december moeten sluiten t/m 19 januari.

We vinden het heel erg dat jullie niet kunnen sporten. Hopelijk valt het allemaal mee en zijn we snel deze donkere tijden voorbij.

We zijn dankbaar dat jullie ons hebben gesteund. 🙏

We wensen een ieder fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling toe en hopen jullie in januari weer te mogen verwelkomen.

Stay positive 👊