Wellness

“Tot wel twee kledingmaten kleiner in 4 weken”

[img w="263" h="480" align="left"]wp-content/uploads/2012/01/slankbelly.jpg[/img]

Afslanken m.b.v. Infrarood

De Slank Belly is geheel anders dan alle andere afslankgordels en werkt uitermate gebruikersvriendelijk. De resultaten zijn verbluffend! Wij zijn blij dat we deze afslankgordel in Emmen mogen introduceren.

De methode

U komt 3x per week 30-45 minuten trainen voor minimaal 4 weken. De 1e keer wordt u gewogen en gemeten. U traint met de Slank Belly over uw kleding en uw middel wordt in cellofaan ingepakt voor de hygiƫne. Na 4 weken wordt u opnieuw gemeten en ziet u de verbluffende resultaten!

Het geheim

Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met de Slank Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik opeens wel warm wordt. Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De warmte van de Slank Belly wordt verhoogt naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in deze zone wordt met 100% verhoogt!